Adunarea apostolică
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Armonia muzicii duhovnicești

Otniel Buhai

14 martie 2023

Armonia muzicii duhovnicești

Pacea și mângâierea din sufletul tău, bucuria din inima ta este împlinită prin cântul care-ți înalță duhul în prezenta Lui Dumnezeu.

Armonia muzicii duhovnicești

Lauda pe care o aducem Lui Dumnezeu, totdeauna, va fi de natură duhovnicească și va avea menirea de a proslăvi numele Său.

 

Atunci cand îi cântăm lui Dumnezeu, trebuie să-I predăm inima întreagă pentru ca sufletul nostru săși manifeste extazul șibucuria în EI. Atunci când intrăm într-un timp de închi- nare, trebuie să ținem cont de următoarele de:

 

• când cântăm o cântare să fim plini de Duhul Sfânt

• să cântăm cântări care să laude pe Domnul, cântările noastre să fie inspirate de Duhul Sfânt.

 

De asemenea trebuie să mai știm următorul lucru: cantarile duhovnicești au un mesaj dumnezeiesc. Printre cele mai frumose laude către Dumnezeu se numără și psalmiicare puși pe melodii au mesaje minunate.

 

Cântările duhovnicești conțin mesaje care trebuie să–L cinstească pe Dumnezeu, trebuie să vestescă revenirea iar scopul să fie lauda, zidirea spirituală a creștinului și că Iăuzirea Iui în viața de credință.

 

Aceste cântări duhovnicesti sunt o închinare la adresa lui Dumnezeu. „Cuvinte pline de farmec îmi clocotesc în inimă și zic: ”«Cântarea mea de laudă este pentru Împăratul!». Ca pana unui scriitor iscusit îmi folosesc limba pentru o cântare artistică.” (psalm 45:1, după traducerea germană).

 

Ceea ce inunda lumea de azi, din nefericire, este muzica ,,lumeasca’’.

 

Textele multor melodii sunt pline de expresii vulgare, josnice, iar toate acestea încurajează desfrâul și păcatul.

 

Muzica zgomotoasă și ritmul, repetitiv duce la pierdera, conștiinței prin băutură saudroguri. Acest gen de muzică are un sing ur scop: sa-ti satisfaca poftele și dorințele păcătoase ale firii, și este creată pentru a aduce cinste și închinare dumnezeului veacului acesta, satan, diavolul.

 

Multe lucruri merg în direcție anarhistă, iar acest gen de muzică Iumească (rock'n roll, punk, rap) nu face altceva decât să pună vârful unei degradări spirituale.

 

Ce este mai trist este că această muzica ajuns până-n așa-zisele biserici crestine. Cert rămâne un singur lucru: niciodată muzica lumească nu va putea înlocui, nu va putea, schimba și nici măcar nu poate fi pusă alături de frumusețea și măreția IMNURILOR SFINTE inaltate lui Dumnezeu.

 

Scris de Otniel Buhai

Armonia muzicii duhovnicești
27 februarie 2024
,,Cumpără adevărul…” ,,...şi nu-l vinde, înţelepciunea, învăţătura şi priceperea.” (Proverbe 23:23) Cititorule drag, poate ţi-a trebuit multă răbdare pentru a parcurge paginile acestei cărţi, iar acum, fiind la semaforul unei
27 februarie 2024
Spre ,,credinţa sfinţilor” ,,Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” (Proverbe 22:6) Eram prin clasa a treia,

ULTIMELE POSTĂRI DE PE BLOG

Abonează-te la newsletter!

Mă abonez
Mă abonez
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Adunarea apostolică

DRAGOSTE

NĂDEJDE

CREDINȚĂ

Adunarea Apostolică Sabateriană  Copyright 2023

Adunarea apostolică