Adunarea apostolică
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea

Ion Cristea

27 februarie 2024

CE AM SCRIS, AM SCRIS! - Partea 10

,,Cumpără adevărul…


,,...şi nu-l vinde, înţelepciunea, învăţătura
şi priceperea.
” (Proverbe 23:23)


Cititorule drag, poate ţi-a trebuit multă răbdare pentru a parcurge paginile acestei cărţi, iar acum, fiind la semaforul unei decizii, te întrebi justificat: ,,În Comunitatea acestor oameni, toate lucrurile descrise până aici sunt împlinite?”


Ar fi ideal, dar cu durere îţi spun: NU! Ne luptăm cu aceleaşi probleme şi frământări ca şi tine! Câteodată suntem ispitiţi de meteahna extrem de riscantă a legalismului sau cea a liberalismului. Tu, care ai calităţi şi trăiri deosebite de om credincios, poţi fi sprijin pentru cei ce bat pasul pe loc. Eşti în situaţia avantajoasă de ,,a-ţi mai lipsi doar un lucru”? Dacă acest lucru este înţelegerea corectă a Sărbătorilor Domnului, El te invită să le cercetezi pentru a le înţelege valoarea, ca să fii fericit.


S-ar putea chiar tu să fii cel învrednicit de Dumnezeu ca să aduci suflul nou în aplicarea credinţei autentice a Domnului Isus.


În dreptul fiecăruia dintre noi se află Scrisoarea Sa, iar câteodată, pentru a fi atenţi, ni se spune apăsat de şase ori în trei versete consecutive: ,,vă scriu” sau ,,v-am scris”...


,,V-am scris nu că n-aţi cunoaşte adevărul, ci pentru că îl cunoaşteţi şi ştiţi că nicio minciună nu vine din adevăr.
(1 Ioan 2: 12,13,14, 21).


Ascunderea adevărului prin omisiune se numeşte minciună! Numai în dreptul adevărului clar şi curat, Domnul poate spune: ,,CE AM SCRIS, AM SCRIS!”


Altfel, tot mâna Lui poate scrie: ,,...numărat, cântărit şi împărţit!” (Daniel 5:25)

Probabil că nu ţi-a fost uşor să citeşti mai mult ca oricând despre ,,legi şi porunci”, dar am insistat asupra lor deoarece sunt ignorate de mulţi. Am stăruit asupra Legilor drepte şi veşnice ale lui Dumnezeu deoarece în acestea sunt cadrate şi Sărbătorile Sale.


,,...toate poruncile Lui sunt adevărate, întărite pentru veşnicie...” (Psalmul 111:7,8; 148:5,6 )


,,Ferice de cei ce păzesc poruncile”!


Aşa scrie la Apocalipsa 22:14 în Biblia ebraică, iar Domnul Isus a spus că astfel de prieteni îşi doreşte (Ioan 15:14), menirea acestora fiind de a împărăţi împreună! (Apocalipsa 22:5b)


Psalmistul, îndrăgostit de Cuvântul Vieţii, a vrut să-l cunoască mai mult, rugându-se: ,,Deschide-mi ochii ca să văd lucrurile minunate ale Legii Tale!” (Psalmul 119:18).


Când vom aborda toate Sărbătorile Domnului, vom vedea că ele sunt cu adevărat minunate, asemenea Celui ce le-a dat!


Mântuirea este darul oferit de Dumnezeu prin Domnul Isus Hristos. Păstrarea acestei comori într-un vas de cinste se realizează prin ascultare. Apoi vine răsplata:


,, Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.” (Apocalipsa 22:12)


Pentru a fi fericiţi, să ne rugăm pentru următoarele lucruri foarte importante: plăcerea de a citi, înţelepciunea de a asculta şi puterea de a împlini sfaturile Domnului! (Apocalipsa 1:3)


cristea.yohanan57@gmail.com
cristea.ion57@yahoo.com
Telefon: 0752 671164
0787 737206

Autoritatea în familie
27 februarie 2024
,,Cumpără adevărul…” ,,...şi nu-l vinde, înţelepciunea, învăţătura şi priceperea.” (Proverbe 23:23) Cititorule drag, poate ţi-a trebuit multă răbdare pentru a parcurge paginile acestei cărţi, iar acum, fiind la semaforul unei
27 februarie 2024
Spre ,,credinţa sfinţilor” ,,Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” (Proverbe 22:6) Eram prin clasa a treia,

ULTIMELE POSTĂRI DE PE BLOG

Abonează-te la newsletter!

Mă abonez
Mă abonez
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Adunarea apostolică

DRAGOSTE

NĂDEJDE

CREDINȚĂ

Adunarea Apostolică Sabateriană  Copyright 2023

Adunarea apostolică