Adunarea apostolică
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Adunarea Apostolică de ziua a șaptea
Lupta pentru unitate, tinerețe

Daniel Buhai

13 martie 2023

Lupta pentru unitate, tinerețe

Traim într-o lume saturata de cele mai dezgustatoare pofte si placeri, dar ce-i mai trist este ca mult tineret, asa-zis crestin, este incantat si se simte implinit in acele lucruri care nu au valoare in fata Lui Dumnezeu.

Lupta pentru unitate, tinerețe

Cei mai frumosi ani ai tineretii tale nu merita sa fie irositi intr-un anturaj nepotrivit, in fata luminilor multicolore din cluburile de noapte sau in fata TV-ului, in auzul turbat al tobelor sau al altor instrumente care nu fac altceva decat sa-ti hraneasca firea.

 

Te rog fierbinte, invata sa pretuiesti ceea ce Dumnezeu a sadit in tine si nu-ti nesocoti tineretea pe lucruri de nimic. Ma bucur mult faptul ca se organizeaza in mijlocul nostru asa zisele ,,adunari de tineret’’; unde am avut ocazia sa impartasim clipe si momente deosebite impreuna.

 

Nimic nu poate fi mai frumos, mai minunat decat atunci cand inimile noastre simt nevoia de a trai impreuna, de a se bucura impreuna, de a-i da slava Lui Dumnezeu. Cred ca aceste ,,strangeri" s i-au spus cuvantul, in parte, pentru fiecare participant s i ne-au ajutat sa intelegem ce inseamna UNITATEA.

 

Important este ca atunci cand suntem impreuna sa cautam lucrurile care ne pot zidi, care pot uni, care ne pot lega in manunchiul dragostei lui Dumnezeu. Dorinta mea si a mai multor tineri din tata este de a pune mana cu mana idea tinde spre o unitate.

 

Pentru a se ajunge la aceasta legatura fratesca este nevoie ca fiecare sa-si aduca contributia atat in dreptul lui, cat si in drepul altuia, iar daca nu tii cum sa incepi, te rog incepe cu o RUGACIUNE.

 

,,Dumnezeu ne vrea deosebiti" sunt cuvintele unei persoane asupra carora eu cred ca trebuie sa meditam fiecare, individual.

 

Ar fi bine sa avem un moment de meditatie:

 

Ce anume ma face sa fiu deosebit de altii? Iar daca nu gasesti nicio insusire, nici un lucru sa te desoebeasca de lume, alegerea ta si a mea pe acest pamant se va dovedi a fi zadarnica. Cauta sa fii deosebit/a in fata Lui Dumnezeu de cei din lume: in purtare, in vorbire, in dragoste, in credinta, in curatie, in vestimentatie etc. si alegerea ta va avea pret inaintea Lui Dumnezeu, iar rasplata nu va fi pierduta.

 

lubiti tineri, cred ca am ajuns prea departe ca acum sa dam inapoi. De aceea, va rog, nu uitati un lucru: TREBUIE SA LUPTAM PENTRU UNITATE CHIAR DACAESTEGREU!

 

,,Nimeni sa nu-ti dispretuiasca tineretea; ci fii o pilda pentru credincio in vorbire, in purtare, in dragoste, in credinta, in curatie!’’ 1 Timotei 4:12

 

Scris de Daniel Buhai

Lupta pentru unitate, tinerețe
27 februarie 2024
,,Cumpără adevărul…” ,,...şi nu-l vinde, înţelepciunea, învăţătura şi priceperea.” (Proverbe 23:23) Cititorule drag, poate ţi-a trebuit multă răbdare pentru a parcurge paginile acestei cărţi, iar acum, fiind la semaforul unei
27 februarie 2024
Spre ,,credinţa sfinţilor” ,,Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” (Proverbe 22:6) Eram prin clasa a treia,

ULTIMELE POSTĂRI DE PE BLOG

Abonează-te la newsletter!

Mă abonez
Mă abonez
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Adunarea apostolică

DRAGOSTE

NĂDEJDE

CREDINȚĂ

Adunarea Apostolică Sabateriană  Copyright 2023

Adunarea apostolică